Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet via Intereno Financieringen aanvragen is de ideale oplossing wanneer u nog niet precies weet hoeveel de aanschaf van uw nieuwe keuken gaat kosten. Bij een doorlopend krediet kunt u namelijk opnemen wat u nodig heeft. Wat u niet meer nodig heeft, kunt u extra aflossen en later ook weer opnieuw opnemen. Dat kan gedurende de looptijd van de lening en tot aan de afgesproken kredietlimiet. De kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal mag lenen. Of u dat ineens of in meerdere delen opneemt, hoe vaak u opneemt of extra aflost, u bepaalt het helemaal zelf.

Een Doorlopend krediet afsluiten, wat kost dat?

U betaalt maandelijks aflossing en rente. Intereno Financieringen laat u graag zien wat de verschillende rentes zijn bij verschillende kredietverstrekkers. Uw kredietverstrekker bepaalt in overleg met u het bedrag dat per maand afgelost moet worden. Meestal is dat een percentage van de kredietlimiet (minimaal 1%, vaak 1,5%) of van het openstaand saldo van het krediet. De minimale kredietlimiet bedraagt 2500e. Wilt u tussentijds extra aflossen, dan kan dat zonder hierover een boete te hoeven betalen. Hiermee wordt ook nog eens de looptijd van de lening verkort. Als u echter weer extra geld opneemt, wordt de looptijd weer verlengd.

De kosten voor een doorlopend krediet zijn afhankelijk van het bedrag dat u opgenomen heeft. U betaalt alleen rente over het krediet dat u gebruikt. Wanneer u een doorlopend krediet gaat afsluiten, gaat u akkoord met een variabele rente. De rente is afhankelijk van de marktrente, waardoor deze gedurende de looptijd van de lening kan variëren en hoger of lager kan worden dan hij was toen u het doorlopend krediet wist aan te vragen. Als de rente stijgt, lost u per maand minder af, waardoor de looptijd van de lening verlengd wordt.

Bezit u een eigen woning?

Wanneer u een eigen huis bezit, is de aanvraag van een doorlopend krediet vaak mogelijk in de combinatie met betere voorwaarden. U profiteert dan van nog meer voordelen dan een normaal doorlopend krediet, zoals een nog lagere rente.

maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een doorlopend krediet afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een doorlopend krediet gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Intereno Financieringen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 74 56 00 of via mailadres: info@krediet.net U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Voordelen Doorlopend Krediet:

  • Doorlopende extra financiële ruimte
  • De mogelijkheid om extra af te lossen
  • Zonder kosten extra aflossen

Nadelen Doorlopend Krediet:

  • Geen vaste rente
  • Geen vaste looptijd

Kredietbescherming

Intereno Financieringen biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Intereno Financieringen aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.