Hoe werkt Intereno Financieringen?

Wat kunt u van Intereno Financieringen verwachten?

Veel van onze klanten willen liever de kosten van de renovatie van een keuken niet in één keer betalen. Intereno Financieringen biedt u samen met Intereno.nl de mogelijkheid om de renovatie van uw keuken in termijnen te betalen. Dit betekent dat u de renovatie van uw keuken in kleinere delen kunt aflossen en gespreid over een voor u wenselijke periode. U hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om uw wens in vervulling te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring in het financieren van keukens, weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.

Intereno Financieringen heeft al vele jaren ervaring met het financieren van keukenrenovaties. Intereno Financieringen werkt door het hele land.
Met een lening via Intereno Financieringen wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om uw keukenrenovatie aan te kunnen schaffen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Discretie

Intereno Financieringen werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Intereno.nl wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt uw rekening aan Intereno.nl.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

Intereno Financieringen garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen. Uw gegevens worden bij het BKR getoetst.
Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw keukenrenovatie geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos en goed voorbereid op de renovatie van uw keuken richten. Intereno Financieringen verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

2. Advies

3. Afronding en uitbetaling